Sziasztok!

Az elmúlt három napban megnövelt területen, a SYMA mindhárom csarnokában várták a kiállítók -köztük az AudioZóna is- az újdonságra éhes látogatókat. Idén is szép számmal érkeztek hozzánk lelkes, a zenélés iránt fogékony érdeklődők  - reméljük, hogy Ti is jól éreztétek magatokat!

 

hf572.jpg

 

A kísérőautomatikás szintetizátorok iránt érdeklődők számára biztosítottuk a Pa3X kipróbálásának lehetőségét, illetve hangszerbemutató demók keretében is megismerkedhettetek az eszköz által kínál hangzásokkal - Vághy Tamás játéka révén ízlelhettétek meg, mit is nyújt a Pa3X a színpad ördögei számára!

Az AudioZóna standnál kipróbálható hangszereket természetesen nyugodtabb környezetben, kiállítás háttérzaj nélkül is tesztelhetitek - ne habozzatok felkeresni mintaboltunkat (www.hangaruhaz.hu), vagy valamelyik viszonteladónkat, ahol a munkatársak szívesen állnak rendelkezésetekre. Ha esetleg lemaradtatok volna az eseményről, íme néhány kép, melyen a hangszerbemutatóinkon játszó fellépőinket láthatjátok. Jövőre ugyanitt találkozunk! Köszönjük, hogy eljöttetek!

 

Vághy T.jpg

Vághy Tamás - Pa3X bemutató

Vághy Füstös Bálint.jpg

Vághy Tamás, Füstös Bálint

Lakatos Ferenc.jpg

Lakatos Ferenc (Laky Franz) - KRONOS bemutató

Nagy Jancsa, Mogyoró Kornél, Szappanos Gyuri.jpg

Nagy János, Mogyoró Kornél, Szappanos György

Lukács Peta, Nagy Ádám.jpg

Lukács Peta, Nagy Ádám

Shango Dely, Füstös Bálint, Szappanos György.jpg

Shango Dely, Füstös Bálint, Szappanos György

Janca Trió.jpg

Janca Ákos és fiai

Azuma Clan.jpg

Azuma Clan

Belmondo zenekar.jpg

A Belmondo zenekar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pa3x.blog.hu/api/trackback/id/tr484827027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása