Sziasztok!


Ha még nem tettétek volna, most igazán érdemes megtekinteni és bejelölni magatokat a Hangfoglalásról készült fotóalbumunkon az AudioZóna Facebook-oldalon, mert a megosztók és tagelők között ajándékokat sorsolunk ki! Nincs más hátra, mint előre - keressétek meg magatokat a fotókon, tageljétek magatokat, és osszátok meg az albumot Facebook-on! Megéri!

 

oszd_meg_572.jpg

 

Sziasztok!

Az elmúlt három napban megnövelt területen, a SYMA mindhárom csarnokában várták a kiállítók -köztük az AudioZóna is- az újdonságra éhes látogatókat. Idén is szép számmal érkeztek hozzánk lelkes, a zenélés iránt fogékony érdeklődők  - reméljük, hogy Ti is jól éreztétek magatokat!

 

hf572.jpg

 

A kísérőautomatikás szintetizátorok iránt érdeklődők számára biztosítottuk a Pa3X kipróbálásának lehetőségét, illetve hangszerbemutató demók keretében is megismerkedhettetek az eszköz által kínál hangzásokkal - Vághy Tamás játéka révén ízlelhettétek meg, mit is nyújt a Pa3X a színpad ördögei számára!

Az AudioZóna standnál kipróbálható hangszereket természetesen nyugodtabb környezetben, kiállítás háttérzaj nélkül is tesztelhetitek - ne habozzatok felkeresni mintaboltunkat (www.hangaruhaz.hu), vagy valamelyik viszonteladónkat, ahol a munkatársak szívesen állnak rendelkezésetekre. Ha esetleg lemaradtatok volna az eseményről, íme néhány kép, melyen a hangszerbemutatóinkon játszó fellépőinket láthatjátok. Jövőre ugyanitt találkozunk! Köszönjük, hogy eljöttetek!

 

Vághy T.jpg

Vághy Tamás - Pa3X bemutató

Vághy Füstös Bálint.jpg

Vághy Tamás, Füstös Bálint

Lakatos Ferenc.jpg

Lakatos Ferenc (Laky Franz) - KRONOS bemutató

Nagy Jancsa, Mogyoró Kornél, Szappanos Gyuri.jpg

Nagy János, Mogyoró Kornél, Szappanos György

Lukács Peta, Nagy Ádám.jpg

Lukács Peta, Nagy Ádám

Shango Dely, Füstös Bálint, Szappanos György.jpg

Shango Dely, Füstös Bálint, Szappanos György

Janca Trió.jpg

Janca Ákos és fiai

Azuma Clan.jpg

Azuma Clan

Belmondo zenekar.jpg

A Belmondo zenekar

 

Sziasztok!

Izgalmas három napnak nézünk elébe - Közép-Európa legrangosabb zenei találkozója és vására idén is a zeneipar és stúdiótechnika legérdekesebb újdonságaival, valamint fellépők hadával várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a SYMA Sport-és Rendezvénycsarnokban. Ezúttal már mindhárom csarnok a kiállítók rendelkezésére áll, így még nagyobb területen csemegézhetnek a kedves látogatók!

Természetesen az Audiozóna cégcsoport is nagy erőkkel képviselteti magát az eseményen, mind a halk (A12), mind pedig a hangos (B23) teremben. Számos érdekfeszítő hangszerbemutató és koncert keretében híres-hírhedt előadók fogják az esemény mindhárom napján szórakoztatni a nagyérdeműt. Íme a teljes Audiozóna programfüzet (a képre kattintva megtekinthető a nagyobb méretű verzió):

az_progf_572.jpg

Sziasztok!

Pénteken, azaz október 5-én újra összegyűlnek a zeneipar, a stúdiótechnika prominens képviselői, zenészekkel, zenebarátokkal, érdeklődőkkel egyetemben, hogy az elkövetkezendő három napot a hangszereknek és az azokat övező technikai megoldásoknak szenteljék. Az érdeklődőket termékújdonságok egész sora, a legprofesszionálisabb hangszerek, megoldások, koncertek, valamint egyéb finomságok várják majd.

Hangfoglalas2012palakat_572.jpg

Ahogyan azt már az elmúlt években megszokhattátok, idén sem fogtok unatkozni, ha ellátogattok hazánk és Közép-Európa legjelentősebb hang- és stúdiótechnikai rendezvényére. Újdonság, hogy idén már a SYMA Sport- és Rendezvényközpont mindhárom csarnoka a kiállítók rendelkezésére áll, s így külön-külön térbe kerülnek a teljesen csendes, a félhangos és a koncert hangerővel zajló események és kiállítók. Az idei évben a Hangfoglaló Magyarország zenei verseny döntőjével gazdagodik a délelőtti koncertprogram.

janca_572.jpg

Természetesen a KORG is képviselteti magát az eseményen - rögtön ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmeteket bemutatóink egyikére, melynek keretében a Janca Trió fogja demonstrálni a KORG eszközökben rejlő lehetőségeket. Janca Ákos a KORG új workstation modelljén, a KROME-on, valamint egy már bevált modellező virtuál analóg szintetizátoron, az R3-on fog játszani, míg a ritmikai elemeket Janca Dániel Wavedrum-játéka és Janca Áron beatbox kísérete fogja biztosítani. Természetesen egyéb érdekfeszítő programokkal is fogunk szolgálni, így mindenképp érdemes ellátogatni standjainkhoz (AudioZÓNA stand), melyek idén már mind a halk (A12), mind a hangos (B23) kiállítóteremben megtalálhatóak lesznek.

Tisztelt Pa3X-felhasználók!

A Pa3X-felhasználók számára a KORG közzétette a legújabb, 1.5-ös verziószámú OS-t. A letölthető ZIP file tartalmazza az operációs rendszert WIN/MAC formátumban, valamint a telepítési instrukciókat is.

KORG Pa3X OS 1.5 Letöltés