Tisztelt Pa3X-felhasználók!

Sajnálatos módon egy rendkívül szokatlan problémával szembesültünk, mely az értékesítésre került 76- és 61-billentyűs Pa3X modellek elenyésző részét érintheti - az érintett példányokban elemcsere szükségeltetik az esetleges károsodások elkerülése végett. A hibáról bővebben itt olvashat.


 

 

Az elemcsere folyamata igen egyszerű. A Pa3x úgy lett kialakítva, hogy az elem cseréjét akár a felhasználók is könnyedén elvégezhessék. Ennek módja a használati útmutató 266. oldalán olvasható. Az elemcserét a felhasználók csak a saját felelősségükre végezhetik; ha Ön úgy érzi, hogy ezt inkább szakemberre bízná, keresse Pa3X-viszonteladóját vagy szervizünket az elérhetőségeinken.

 

Mielőtt nekilátna, kérem jegyezze fel hangszerének modell-számát (MODEL) és 7-jegyű gyári számát (SERIAL NO). Ezeket az információkat a hangszere hátoldalán, a KORG felirat mellett, egy ezüstös címkén találja.

Szüksége lesz továbbá az eredetileg a Hangszerviz által kiállított és a vásárláskor kitöltött eredeti Jótállási jegyre is. Előfordulhat, hogy kérni fogják Öntől a vásárlást bizonyító számlát vagy nyugtát, vagy ezek másolatát.


Ön az alábbi módokon juthat új elemhez:

 

A) Saját felelősségére eltávolíthatja az elemet, majd az elérhetőségeinken történő előzetes egyeztetés(!) után a kiszerelt elemet az eredeti Jótállási jeggyel együtt biztonságosan becsomagolva postán vagy futárral elküldheti szervizünkbe vagy beviheti személyesen a Hangszervizbe, ahol a hangszer Jótállási jegyének és a gyári számának ellenőrzése után posta-fordultával küldjük vissza Önnek az új elemet, magyar nyelvű instrukciókkal. Természetesen a Jótállási jegyét is visszaküldjük. Kérem ne felejtse el megadni pontos nevét, címét, telefonszámát és esetlegesen e-mail-címét.

 

B) Saját felelősségére eltávolíthatja az elemet, majd beadhatja azt a kereskedőhöz, ahol a hangszert vásárolta. Itt is szükség lesz arra, hogy a gyári számot közölje ill. az eredeti Jótállási jegyet bemutassa. Adott esetben kérhetik a vásárlást bizonyító számla vagy nyugta másolatát is. A kereskedője intézi az elem feljutását szervizünkbe és értesíteni fogja, amint az új elem megérkezik, amit aztán Ön a mellékelt instrukciók alapján visszaszerelhet.

 

C) Beviheti a hangszert a kereskedőjéhez, ahol kiszerelik Önnek az elemet. Itt is szükség lesz arra, hogy az eredeti Jótállási jegyet bemutassa. Adott esetben kérhetik a vásárlást bizonyító számla vagy nyugta másolatát is. A kereskedője intézi az elem feljutását szervizünkbe és értesíteni fogja, amint az új elem megérkezik, amit aztán a kereskedője visszaszerel Önnek. Amennyiben az alatt a pár nap alatt, míg az elem megérkezik, szüksége van a hangszerre, nyugodtan használhatja, mert - mint említettük előző írásunkban - az elem csak a hangszer elindulását gyorsítja, elindulás után a hangszer az elem nélkül is tökéletesen működőképes.

 

D) Az elérhetőségeinken történő előzetes egyeztetés(!) után lehetősége van közvetlenül hozzánk behozni hangszerét, ahol az előzetesen megbeszélt időpontban megvárhatja az elem-cserét. A csere adminisztrációval együtt maximum fél órát vesz igénybe. Ha ezt az ügyintézést választja, ne felejtse otthon eredeti Jótállási jegyét, ennek hiányában a cserét nem áll módunkban elvégezni.


Az elem cseréje bármelyik esetben díjtalan.

Köszönjük megértését, türelmét és közreműködését!


Hangszerviz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pa3x.blog.hu/api/trackback/id/tr854521828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása