Üdv mindenkinek!

Ismét egy újabb informatív felvételre hívnánk fel a figyelmeteket, melyet az Audiofanzine.tv, tett közzé a legújabb Arranger modellről, a KORG Pa3X-ről. Ezúttal a hangsúly az eszköz stílusválasztékának bemutatására esett - számos komplex, színpadkész stílus beállítást szólaltat meg a demonstráló előadó a bemutató során, melyek betöltésével azonnal megkezdődhet a színpadi játék.

A bemutatott stílusok között számos részletgazdag összeállítás található; ezek közül hallhatunk pár érdekes és hangzatos variációt. Ahogyan annak tanúi lehetünk a videó megtekintése során, minden stílus kiforrott és gondosan válogatott elemekből áll össze - számos hangzatos fúvós, billentyűs, és egyéb hangszín, és a hozzájuk tartozó Drum Track-ek biztosítják a kifogástalan játékot.

Az Arranger széria előző tagjaihoz hűen az új modellben is minden olyan funkció implementálásra került, melyekre a gyors és minőségi színpadi szórakoztatás során szükség lehet (lásd a http://pa3x.blog.hu - Specifikáció menüpontot). Az alábbi felvétel túlnyomórészt a fúvós-centrikus stílusok jellegébe nyújt betekintést.

 

 


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pa3x.blog.hu/api/trackback/id/tr762742950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása