Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt!

Örömmel tudatjuk, hogy a mai napon hivatalosan is megkezdődött a KORG Pa3X kiskereskedelmi forgalmazása. A héten, illetve a jövő hét folyamán kereskedőinkhez megérkeznek az első darabok. Az Arranger széria zászlóshajó szintetizátora számos formabontó újdonsággal várja a leendő felhasználókat.
 

 

A teljes méretű kép megtekintéséhez katt a képre! 

A minden eddiginél összetettebb színpadi játékélményt kínáló eszköz az Arranger szériától megszokott minden hasznos funkció mellett olyan egyéb fejlett képességekkel rendelkezik, mint a  a Pa3X automatizált vokál optimalizáló, az Adaptive Mic Setting, vagy az Advanced Vocal Remover, mely hatásosan távolítja el a vokálsávokat a player-ben lejátszott dalokról. 

Természetesen hangszínek és Combination preset-ek tekintetében is széles paletta jellemzi az új Pa3x modellt. Több, mint 1100 beépített hangszínből és 90 dobkitből válogathatunk. A zavartalan szórakoztatáshoz 400 gyári stílus preset áll rendelkezésre, melyekhez 4 variáció, és 4 Fill + Break társul (adott tehát a változatos és hangzatos dobkíséret). Ily módon pillanatok alatt hadrendbe állítható az eszköz, és mindenféle technikai malőrt mellőzve folyhat a szórakoztatás a Pa3X-el.
 

A KORG Pa3x termékleírás elérhető IDE kattintva
 

 

A teljes méretű kép megtekintéséhez katt a képre!

 

Az érdeklődők számára a Hangfesztiválon már biztosítottunk egy premier előtti kipróbálási lehetőséget. Napokon belül ugyanezt megtehetitek kereskedőinknél is. Kérjük érdeklődjetek a kijelölt boltokban és ha tehetitek, próbáljátok ki. Megéri!


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pa3x.blog.hu/api/trackback/id/tr372929956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása