Pa3x-felhasználók, figyelem!

Érdemes körülnézni a KORG Pa weboldalán, ugyanis mindenki találhat a kedvére való stílusokat az új letölthető anyagok között..

 

 

A www.korgpa.com Bonusware letöltési szekciója újabb stílusokkal bővült, melyek között mindenféle stílusban találhatunk érdekességeket, impozáns hangszíneket.
 

Az újításra vágyók számára mindenképpen ajánljuk a KORG Pa Bonusware oldalon való csemegézést, hiszen rengeteg stílus, hangszín és stílus áll rendelkezésre, melyek a KORG, illetve külső (third-party) hangszín-készítők kezei munkáját dicsérik. Az oldalon találhatunk shareware anyagokat is, melyek külső gyártók által készített hangszínek kipróbálását teszik lehetővé.A korgpa.com Bonusware oldala ide kattintva elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://pa3x.blog.hu/api/trackback/id/tr714149931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tündike Krisztián 2019.03.26. 08:20:42

pa 300 hoz keresk settet inkább román érdekelne
süti beállítások módosítása